3-D ÖGONBRYN

29 Jun 3-D ÖGONBRYN

IMG_2425IMG_2430

IMG_2427
Skärmavbild 2016-06-29 kl. 15.28.03

Tänk och vakna upp varje morgon med ögonbryn som alltid är snygga! Det gör jag nuförtiden.

För några veckor sedan gjorde jag mina bryn hos bästa  Johanna som är delägare på kliniken Beautique.  Läs mer på deras hemsida HÄR om du är nyfiken.  Tydligen finns det 2 st olika varianter att göra brynen på och jag valde den som Johanna gör som försvinner med tiden.

Så här gick det till…

Jag var på konsultation först för att fråga alla dom där frågorna jag hade om skräckexempel jag har sett genom åren i min bransch. Som t.ex. att brynen blir gråa eller att det ser ut som man målat brynen med en tuchpenna. Johanna berättade att man använder sig av ett microblad som man rispar lite lätt på huden med. I den finns det färg som hon väljer ut som passar ens ansikte. Jag ville ha mer värme i min eftersom det är just värmen i färgen som försvinner först, så att det inte ska bli grått.

Ser ut lite som att hon målar med en liten penna och gör som streck så att det ser ut som riktiga hårstrån. Denna metoden som Johanna gör bidrar inte bara med att ge ansiktet ett naturligt lyft utan ger även fyllighet och definition av ögonbrynen. På bilderna är mina bryn precis nygjorda och dom var ganska mörka i 2-3 dagar efter jag gjort dom men sen började färgen försvinna från huden. Ett återbesök gör man efter 5 veckor för att fylla i där färgen försvunnit eller om man vill göra brynen något mörkare som tydligen dom flesta vill. Få se om jag vill det. Det håller i ca 1 år därefter får man fylla på igen.

Jag kan varmt rekommendera Johanna och det är inte bara för att hon är otroligt duktig på det hon gör utan för att hennes egna bryn är såå snygga och hon har gjort sina egna själv, vilket är en konst! Priset för det hela ligger på 4500:- och det är helt klart värt varenda krona. Det som är skönt att veta är man kan ta bort dom om man nu mot förmodan inte skulle bli nöjd. Men det har aldrig hänt berättade Johanna.

Tack tack Johanna jag är så nöjd att du fick mig att våga.

Just det, du måste ju gå in på deras instagram för att se förebilder och efterbilder…sök efter Beautique!

 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.