Anmälan

Är du intresserad av att arbeta som stylist och/eller makupartist? Ta ett första steg genom att fylla i dina uppgifter i formuläret här intill. Därefter kontaktar vi dig för att berätta mer om vad det innebär att utbilda sig hos oss. Intresseanmälan är givetvis inte bindande, så tveka inte att höra av dig!

Vi vill gärna träffa dig som är intresserad av att utbilda dig hos oss, för att du ska få se skolan och hur vi arbetar – allt för att du ska känna dig trygg här. Om du inte bor i Göteborg och inte heller kan ta dig hit så går det bra med ett personligt brev istället för ett besök.

Kursavgifter

Stylist & Makeupartist

Privatpersoner: 79.000 kr inkl. moms

Företag: 79.000 kr + moms

Utbildningstid: 8 veckor/240 timmar

Utbildningen inkluderar makeup-produkter och redskap av ett värde om ca 20.000 kr

8.000 kronor erläggs som anmälningsavgift (som en delbetalning av kursavgiften). Resterande belopp ska vara oss tillhanda senast fyra veckor innan kursstart. Som företagare kan du dra av momsen från kursavgiften. Kursavgiften är bindande efter kursstart. Om du återtar din anmälan senast en vecka före kursstart debiteras en administrationsavgift på 10 % av kursavgiften. Om du återtar din anmälan senare än en vecka före kursstart debiteras en avgift som kan uppgå till högst halva kursavgiften. Om du avbryter ditt deltagande i kursen när den har startat är du skyldig att erlägga full kursavgift.

Namn:

E-post:

Telefonnummer:

Gatuadress:

Postnummer och ort:

Meddelande:

Studiemedel och finansiering

Ingen fristående stylist- och makeup-utbildning är idag berättigad studiemedel. Finansiering sker genom privata lån eller liknande. Eleverna har möjlighet att ansöka om lån till kursavgiften hos Connect Capital.