Influencers

10 Mar Influencers

Influencermeetup2017-8

 

Trendenser vet väl alla vem det är. Frida Ramstedt driver Sveriges största inredningsblogg och hon bjöd in till ett supertrevligt och inspirerande event på Clarion Post för någon vecka sedan. Där hon bland annat talade om hur man ska tänka, när man tar betalt för sin blogg.

Influencermeetup2017-11

Influencermeetup2017-16

Jag är inte blygsam, tog plats längst fram.

Influencermeetup2017-123

Frida nr 2. En kär gammal Stylist kollega som bjöd på energi och glädje.

Influencermeetup2017-195

 

Sofi  stod också på scenen och berättade om sin resa genom åren och vilken framgång hon haft! Om du missat så måste du lyssna på hennes podd. Trettioplustrevar heter den, så bra! Jag kommer ihåg exakt när jag började följa Sofi. Det va när jag sminkade Ebba Von Sydow som berättade om en tjej som skulle starta en modebilaga till aftonbladet. Lite likt Ebbas. Jag föll pladask för Sofi precis där och då och har följt hennes blogg genom alla år.

Hon är en sådan där tjej som man vill ha som tjejkompis.

Influencermeetup2017-175

Efter alla inspiratörer som föreläste så va det dags för mingel och middag. Jag hann inte ens sätta mig till bords, för jag kastades rätt in i en torktumlare bokstavligt. Fick sådan yrsel att jag inte kunde gå rakt. När jag kom hem djupdök jag rätt ner i spyhinken och sängen.  Kristallsjukan visade det sig att jag har fått. Tack för den! Vilken mardröm! Man ser på min blick att det inte står rätt till.

Influencermeetup2017-2

En Välfylld goodiebag åkte med mig hem. Tack tack tack Frida för att du delade med dig av alla dina tips.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.