Retro Summer

27 Apr Retro Summer

IMG_2074

IMG_2076

 

Häromdagen var jag på ett pressevent som visade produkter med vår och sommar nyheter med allt från schampo, smink och lack bl.a. Man fick klämma och känna på allt och jag hittade flera olika produkter som jag ska testa som är helt nya.

O.P.I lacken är favoriter sedan innan och OM jag blev glad av att se en  konstgjord sandstrand där det låg lack i härliga pastelliga färger som fick mig att tänka på hubbabubba och kulglass. Visst blir man sugen!

Jag målade genast mina tassar i kulören ljusrosa. Brukar alltid ha rött eller vinrött men nu är det snart sommar och rosa är färgen som är trendigast, så varför inte.

Kollektionen heter Retro Summer och finns på Åhlens och KIKS. Priset är 155:-

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.