Lizette Broström

En perfekt blandning av inspiration, erfarenhet och kunskap

Det är jag som är Lizette Broström, och jag är en flitigt anlitad stylist och makeupartist inom TV-, reklam-, film/teater- och medieproduktion i Sverige. Under mina 20 år i branschen har jag hunnit sminka och styla många av Sveriges mest kända artister som bl a Marie Fredriksson, Håkan Hellström, Povel Ramel, Carola, Miss Li, Veronica Maggio och The Ark. Jag har även fått chansen att arbeta med utländska artister som Robbie Williams, Bill Wyman i Rolling Stones och filmregissören Alexander Payne.

Mina uppdrag spänner över en stor bredd, och kan innebära allt från att styla och sminka programledare på Sveriges största nyhetskanaler till att jobba med modevisningar och musikvideos. Jag är uppdaterad inom mode (och innehar även skräddarexamen) och har god kunskap inom konfektion. Jag anlitas ofta för att leverera ett helhetskoncept där både hår, makeup och kläder ingår. Som ”personal shopper” arbetar jag på ett professionellt sätt för att skapa en snygg, bekväm och ändamålsenlig styling för klienter med särskilda krav från sitt yrkes- eller privatliv.

Bland mina uppdragsgivare finns bl.a. Warner Bros, Modellink, Grumpy, Rickard Sjöberg, Eyeworks, TV4, STARK Film & Event, 2Entertain, Meter, Mastiff, SVT, P3 Guld, Tussilago, Baluba, Short Cut Media samt privatpersoner.

Se när jag jobbar med Robbie Williams